Tankar på sistone

Jag var tidigare i veckan på introduktionsutbildning med jobbet och fick lära mig mer om verksamhetens olika områden. Föga förvånande var det särskilt miljöarbetet som fångade mitt intresse och jag måste säga att jag mestadels blev positiv inställd till det arbete som bedrivs. Men kanske mest positiv blev jag ändå av alla medarbetares enorma miljöengagemang. Många av de nyanställda som befann sig i salen var i min ålder (och kanske några år plus), och många visade ett stort intresse för verksamhetens miljöarbete. Flertalet ifrågasatte dessutom en del val och bad den miljöansvarige förklara vad som låg till grund för vissa beslut. Att vara del av en så engagerad skara gjorde mig lycklig. Det finns ändå så många förändringsbenägna själar där ute.

Vidare vill jag också uppmärksamma Oatlys svar på Arlas reklam om deras syn på fejk-mjölk såsom brölk och pjölk – vilket då ska syfta på växtbaserade alternativ. Att sedan Oatly skriver brölk och pjölk på sina paket tycker jag är fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s